tervehdyskuva.jpg

Heippa kaikki! Kuten olette varmaan huomaanneetkin, että ulkoasu sai uutta tyyliä. Mitä tykkäätte? :) Haasteen kimpussa on siis jälleen uusi pelaaja. Tällä kerralla Lumimarja. En mielestäni ole mikään kirjailija, joten luvassa olisi enemmän kuvapläjäyksiä kuin tekstiä. :) Käytän pelissäni maxis match -tyyliä ja jos haluatte tietää mistä tietty ladattava olisi, kysykää vain rohkeasti, mutta en voi luvata muistavani kaiken. Kerron jos vaan muistan mistä tai kenen tekemä se olisi. 

Mutta keskitytäänpä nyt uuteen tähtiimme, viidennen sukupolven Arttu Mäntyniemeen! Olen niin iloinen, että haaste on oikeasti niin pitkällä! Ollaan jo puolivälissä! :D

tervehdyskuva2.jpg

(Asuntola on pikaisesti itserakentamani.) 

Lähetin Artun opiskelemaan pohjoiseen, missä sataa lunta puolet simvuodesta. Arttu on tietotavoitteinen ja hänen elämäntoiveensa on olla loistava pelisuunnittelija. Hänen haaveenaan on näin tietotavoitteisena siminä onnistua tekemään pelejä, jotka tekisivät asioiden oppimisen muille simeille yhtä hauskaksi kuin hänellä itsellään on. 

tervehdyskuva3.jpg

En nyt osaa sanoa milloin ehtisin pelata Artun tarinaa, mutta voin luvata ainakin sen, että vielä tämän kuukauden, eli joulukuun, aikana ilmestyy vähintään yksi osa. :)

Muuten saa laittaa kommentteja uudistuneesta ulkoasusta! :)

~ Lumimarja