Eli toista sukupolvea pelannut chikika on kadonnut jonnekin, eikä projekti siksi edisty. On päätetty, että minä, Yun, pelaan kakkospolven alusta eli piakkoin päästään seuraamaan Aatoksen seikkailuja uudelleen.

Tämä on vähän kuin joku "mitä jos?"-skenaario. Mietin, että heivaisisin Aatoksen yliopistoon ja jatkaisin pelaamista sitten siellä. Eli teini-Aatosta ei paljoa nähtäisi.

Olen tämän syksyä pitänyt lomaa ikiomasta simprojektistani LC Ala-Tuuhelasta peli-intoni vähennyttyä. Nyt se näyttäisi kuitenkin palailevan. Ainakin aluksi panostan tähän yhteisprojektiin ja sitten pelailen taas Aliksia eteenpäin. Mutta jos aiemmat höpötykseni kiinnostavat, niin katsokaa täältä : )

Aatos löytyypi jo pelistäni, Kaunialasta. Tältä näyttää teini-alienimme:Alien-defaultini on vähän hassu, mutten jaksa muuttaa sitä/etsiä uutta. Pärjäillään siis tuolla.

En sano, milloin ensimmäinen osani tulee, mutta toivottavasti pian. Minulla on useita kouluprojekteja kesken, mutta mieluusti käytän aikaa muuhunkin kuin niihin.

Terveisin
Yun : )